1.Products

Mesin Tandha Laser UV - Jinis Portable

Mesin Tandha Laser UV - Jinis Portable

Nduweni ciri dawa gelombang cendhak, titik cilik, pangolahan adhem, pengaruh termal sing kurang, kualitas balok sing apik, lsp. Sing bisa menehi tandha tandhane kanthi apik.


Detail Produk

Pambuka Produk

Seri laser laser marking machine nggunakake generator laser ultraviolet berkualitas tinggi.

Titik fokus ultra-cilik saka sinar ultraviolet 355nm bisa njamin tandha sing apik banget lan karakter tandha minimal bisa akurat nganti 0,2mm.

Sistem iki cocog kanggo ngolah bahan sing duwe reaksi gedhe kanggo radiasi termal.

Laser Ultraviolet duwe mupangate laser liyane, yaiku Kemampuan kanggo matesi stres termal. Iki amarga umume sistem laser UV mlaku kanthi daya sithik. Iki digunakake ing industri. Kanthi nggunakake teknik sing sok diarani "ablasi adhem", sinar laser UV ngasilake zona sing kena panas lan nyuda efek pangolahan, karbonasi, lan tekanan termal liyane. Efek negatif kasebut biasane ana ing laser daya sing luwih dhuwur.

Fitur

1. Beam cahya bermutu, titik fokus cilik, menehi tandha ultra-apik.

2. Daya output laser stabil lan reliabilitas peralatan dhuwur.

3. Ukuran cilik, gampang ditangani, fleksibel lan portebel.

4. Konsumsi energi sithik, ramah lingkungan, ora bisa habis.

5. Digunakake kanthi wiyar, amarga umume bahan bisa nyedhot laser UV.

6. Bisa ndhukung logo lan grafik sing dirancang ing format DXF saka Auto-CAD, PLT, BMF, AI, JPG, lsp.

7. Umur dawa, bebas perawatan.

8. Bisa menehi tandha tanggal, kode bar lan kode loro-dimensi kanthi otomatis.

9. Kanthi wilayah sing mengaruhi panas banget, ora bakal nyebabake efek panas, ora ana masalah kobong, bebas polusi, ora beracun, kacepetan tandha dhuwur, efisiensi tinggi, kinerja mesin stabil, konsumsi daya sing sithik.

Lamaran

Mesin menehi laser UV umume digunakake kanggo menehi tandha, ngukir lan ngethok kanggo bahan khusus.

Mesin kasebut bisa nyukupi sarat menehi tandha ing paling akeh bahan logam lan sawetara bahan non-logam.

Bisa digunakake kanthi otomatis ing tandha laser sing apik ing pasar mewah, kayata keyboard ponsel, suku cadang mobil, komponen elektronik, alat elektronik, alat komunikasi, barang-barang kebersihan, peralatan dapur, peralatan sanitasi, kacamata, jam, kompor lsp .

Parameter

Model U03P U05P
Daya Laser 3W 5W
Dawane Laser 355nm
Jembar baris minimal 0,01mm
Kualitas balok M2≤1.2mj
Diameter Titik Ora ditambahi: 0,7 ± 0,1mm Ekspansi balok: 7.0 ± 1.0mm
Jembar Pulsa <15ns @ 30KHz <15ns @ 40kHz
Baleni Frekuensi 20KHz-200KHz
Rentang Pangaturan Daya 10-100%
Range Marking Standar: 100mm × 100mm / 150mm × 150mm
Kacepetan Scanning ≤7000mm / s
Lingkungan Operasi 10 ℃ ~ 35 ℃ (Ora kondensasi)
Panjaluk Listrik 220V (110V) / 50HZ (60HZ)
Cara Cooling Pendinginan banyu
Ukuran & Bobot Kemasan Udakara 71 * 71 * 81cm, 82kg

Conto

Struktur

Rincian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita