/

Babagan Kita

Babagan Kita

BEC Laser minangka pabrikan karo teknisi terlatih gabungan sing duwe pengalaman luwih saka limalas taun ing aplikasi laser. Kita dadi spesialis ing sistem laser industri kanggo macem-macem aplikasi kanthi fokus ing laser menehi / engraving lan mesin las laser. Produk utama minangka laser laser marking machine, laser laser marking machine, CO2 laser marking machine, cetakan ndandani laser las machine, perhiasan laser welding machine, laser otomatis welding machine etc.

Mesin laser kita wis akeh ditrapake kanggo perhiasan, kacamata, jam tangan, peralatan listrik, kemasan panganan, pipa, perangkat keras, alat, cetakan, instrumen medis, lsp. Kita njaga hubungan kerja sama sing apik karo para pelanggan saka luwih saka 50 negara kalebu Inggris Negara, Meksiko, Jerman, Spanyol, Korea Selatan, Polandia, Irlandia, lan Rusia, lsp.

Fokus bisnis kita yaiku pelanggan, kita nganggep serius gaweyan lan saka kontak pertama kanggo ngerti kabutuhane, nganalisa produk banjur menehi rekomendasi mesin sing cocog. Kabeh mesin laser duwe garansi rong taun, malih kita duwe tim insinyur sing bisa nawakake layanan kapan wae ing basa Inggris lan kasedhiya kanggo nglayani mesin ing jaban rangkah. 

Kita usaha kanggo nyedhiyakake solusi profesional kanggo memenuhi syarat produke. Ngrampungake masalah kanggo para pelanggan minangka tujuan utama, kepuasan pelanggan minangka sukses.

BUDAYA

SEJARAH PEMBANGUNAN

CERTIFIKAT

Minangka pabrikan mesin laser bersertifikat ISO9001: 2000, BEC Laser duwe komitmen kanggo nyedhiyakake mesin laser sing bisa dipercaya lan berkualitas kanggo para pelanggan.

Minangka asil saka langkah-langkah kontrol kualitas, mesin tandha laser, mesin las laser kabeh wis entuk sertifikasi CE, sertifikat FDA, sertifikat ROHS, laporan sertifikat SGS lan liya-liyane.

KONSEP LAYANAN

Kita duwe ide babagan customer-centric, prilaku standar kanthi cepet nanggepi kabutuhan pelanggan, terus nggawe nilai jangka panjang kanggo pelanggan.

Kanggo nyedhiyakake layanan sing efektif kanggo para pelanggan minangka arah kerja lan skala evaluasi nilai, prestasi para pelanggan minangka prestasi kita dhewe.

Kanggo nawakake layanan sing apik kanggo para pelanggan iku siji-sijine sebab ana, panjaluk pelanggan minangka tenaga pangembangan kanggo kita.