/

Industri Kedokteran

Sistem Tandha Laser kanggo Industri Kedokteran

Ing taun-taun pungkasan, kemajuan ing aplikasi anyar ing pabrikan piranti medis ndadekake industri bisa ngasilake piranti lan implan medis sing luwih cilik lan luwih entheng. Piranti cilik kasebut nyedhiyakake tantangan anyar ing pabrikan tradisional lan sistem laser ing teknologi manufaktur piranti medis dadi misuwur amarga metode pamrosesan bahan sing tepat.

Produsen piranti medis duwe persyaratan unik kanggo menehi tandha presisi tinggi ing piranti medis. Dheweke nggoleki tandha permanen, bisa diwaca lan akurat sing ditemtokake dening pedoman pamrentah kanggo Identifikasi Piranti Unik (UDI) ing kabeh piranti medis, implan, alat lan instrumen. Tandha laser piranti medis mbantu nemokake pandhuan identifikasi produk lan traceability kanggo menehi tandha bagean langsung lan wis dadi proses umum ing pabrikan piranti medis. Tandha laser minangka bentuk ukiran sing dudu kontak lan nawakake tandha laser berkualitas tinggi kanthi kacepetan pemrosesan sing dhuwur nalika ngilangi kerusakan utawa stres potensial ing bagean sing wis ditandhani.

Tandha laser minangka cara sing disenengi kanggo tandha identifikasi produk ing piranti medis kayata implan ortopedi, pasokan medis lan instrumen medis liyane amarga tandha tahan korosi lan tahan proses sterilisasi kayata, passivation, centrifuging, lan autoclave.

Logam paling populer sing digunakake pabrikan nalika nggawe instrumen medis / bedah yaiku stainless steel, stainless steel bedah sing dijenengi. Umume instrumen kasebut ukurane cilik, nggawe produksi tandha identifikasi sing jelas lan bisa diwaca sing luwih tantangan. Tandha laser tahan asam, bahan pembersih utawa cairan awak. Amarga struktur permukaan tetep ora owah, gumantung karo proses label, instrumen bedah bisa tetep resik lan gampang steril. Sanajan implan tetep suwe ing njero awak, ora ana bahan saka label sing bisa ngilangi awake dhewe lan ngrusak pasien.

Isi tandha isih bisa diwaca (uga elektronik) sanajan nggunakake abot lan sawise atusan prosedur pembersihan. Iki tegese bagean kasebut bisa dilacak lan diidentifikasi kanthi jelas.

Keuntungan teknologi laser ing industri medis:

Konten menehi tandha: Kode katrampilan kanthi isi variabel

* Macem-macem tandha beda bisa digawe saka konten variabel tanpa retooling utawa pangowahan alat

* Syarat tandha ing teknologi medis bisa ditindakake kanthi gampang amarga solusi piranti lunak sing fleksibel lan cerdas.

Label permanen kanggo kemampuan dilacak lan jaminan kualitase

* Ing teknologi medis, instrumen asring di resiki nganggo bahan kimia sing atos. Syarat sing dhuwur kasebut asring mung bisa dileksanakake kanthi tandha laser.

* Tandha laser permanen lan tahan abrasi, panas lan tahan asam.

Kualitas lan akurasi menehi tandha paling dhuwur

* Sampeyan bisa nggawe rincian lan font sing gampang diwaca

* Wujud sing tepat lan cilik bisa ditandhani kanthi akurasi akut

* Proses tandha bisa dikombinasikake kanggo ngresiki bahan sawise diproses utawa kanggo menehi kontras sing luwih dhuwur (kayata kode Data Matrix)

Keluwesan karo bahan

* Macem-macem bahan kalebu titanium, stainless steel, baja campuran, keramik, plastik, lan PEEK - bisa ditandhani nganggo laser

Tandha butuh detik lan ngidini output luwih gedhe

* Tandha kacepetan dhuwur bisa ditindakake kanthi data variabel (kayata nomer seri, kode)

* Macem-macem tandha bisa digawe tanpa retooling utawa pangowahan alat

Kapabilitas pangolahan materi sing ora kontak lan dipercaya

* Ora perlu ngencengi utawa mbenakake bahan kanthi kuwat

* Ngirit wektu lan asil sing terus-terusan apik

Produksi hemat biaya

* Ora ana wektu siyap karo laser, preduli jumlah gedhe utawa cilik

* Ora nganggo alat

Integrasi menyang jalur produksi bisa uga

* Integrasi hardware lan sisi piranti lunak menyang jalur produksi sing ana bisa ditindakake

jiqi (1)
jiqi (2)
jiqi (3)

Sistem Las Laser kanggo Industri Medis

Penambahan teknologi mesin las laser ing industri medis nate ningkatake pangembangan piranti medis, kayata omah piranti medis implan sing aktif, marker radiopa saka stent jantung, pelindung earwax lan kateter balon, lan liya-liyane kabeh ora bisa dipisahake saka panggunaan las laser. Las instrumen medis mbutuhake kebersihan mutlak lan Ramah Lingkungan. Dibandhingake karo teknologi las industri medis tradisional, mesin las laser duwe kaluwihan sing jelas kanggo nglindhungi lingkungan lan reresik, lan ora ana tandhingane karo teknologi teknologi. Iki bisa nyadari las titik, las bokong, las tumpukan, pengelasan sealing, lsp. Rasio aspek dhuwur, jembar las cilik, zona kena panas cilik, deformasi cilik, kecepatan las cepet, jahitan las sing apik lan apik. Ora perlu perawatan sawise ngelas utawa mung butuh proses sing sederhana. Las duwe kualitas tinggi, ora ana pori-pori, kontrol sing tepat, titik fokus cilik, akurasi posisi sing dhuwur lan gampang entuk otomatisasi.

Komponen piranti medis sing dirancang kanggo hermetik lan / utawa las struktural bisa entuk manfaat saka teknologi las laser adhedhasar ukuran lan kekandelan materi. Las laser cocog kanggo sterilisasi suhu dhuwur lan nyedhiyakake lumahing non-keropos, steril tanpa pamrosesan pasca. Sistem laser cocog kanggo ngelas kabeh jinis logam ing industri piranti medis lan alat sing apik kanggo las titik, las jahitan lan segel hermetis sanajan ing wilayah sing rumit.

BEC LASER nawakake macem-macem Nd; sistem las laser YAG kanggo las laser piranti medis. Sistem kasebut minangka sistem las laser sing cepet, efisien, cepet kanggo aplikasi las laser kanthi cepet ing Industri Piranti Medis. Cocog kanggo proses las non-kontak sing gabung karo rong logam sing beda utawa tartamtu.

jiqi (4)
jiqi (5)
jiqi (6)