/

Industri Perhiasan

Ukiran & Cutting Laser kanggo Perhiasan

Akeh wong sing milih nggawe perhiasan khusus karo ukiran laser. Iki menehi desainer lan toko khusus kanggo perhiasan alasane kudu investasi ing teknologi modern iki. Akibate, engraving laser nggawe kemajuan sing penting ing industri perhiasan, kanthi kemampuan kanggo ngukir meh kabeh jinis logam lan opsi sing ditawakake. Contone, cincin kawin lan pertunangan bisa digawe luwih istimewa kanthi nambah pesen, tanggal utawa gambar sing migunani kanggo para pembeli.

Ukiran laser lan tandha laser bisa digunakake kanggo nulis pesen pribadi lan tanggal khusus ing perhiasan sing digawe saka meh kabeh logam. Nalika perhiasan tradisional digawe nganggo emas, perak lan platinum, perancang perhiasan modern nggunakake logam alternatif kayata tungsten, baja lan titanium kanggo nggawe potongan modis. Kanthi sistem tandha laser sing diprodhuksi dening BEC LASER, bisa uga nambah desain unik kanggo item perhiasan kanggo pelanggan, utawa nambah nomer seri utawa tandha identifikasi liyane supaya pemilik bisa verifikasi item kasebut kanggo tujuan keamanan. Sampeyan uga bisa nambah sumpah ing sisih ndhuwur cincin kawin.

Mesin ukir laser iku kudu diduweni kanggo saben pabrikan lan vendor ing bisnis perhiasan. Logam ukiran, perhiasan, lan bahan liyane wis dadi praktik umum wiwit biyen. Nanging bubar teknologi anyar, mesin ukir laser wis dikembangake sing bisa ngatasi kabeh masalah menehi tandha logam lan non-logam.

 

Napa Ukiran Laser?

Ukiran laser minangka alternatif modern kanggo nggawe desain. Apa nggawe ukiran emas gaya klasik, cincin ukir, tambah prasasti khusus kanggo arloji, dekorasi kalung utawa personalisasi gelang kanthi ukir, laser menehi sampeyan kesempatan kanggo nggarap macem-macem bentuk lan bahan. Tandha fungsional, pola, tekstur, personalisasi lan uga ukiran foto bisa ditindakake kanthi mesin laser. Alat kreatif kanggo industri kreatif.

Dadi, apa sing spesial babagan ukiran laser, lan apa bedane metode iki lan ukiran tradisional? Lumayan, sejatine:

√ Laser nyedhiyakake teknologi resik, ramah lingkungan, sing bebas bahan kimia lan residu lan ora bisa kontak karo perhiasan kasebut.

√ Teknologi laser menehi kesempatan perhiasan kanggo nggawe desain apik banget lan ora ana résiko barang kasebut.

√ Ukiran laser ngasilake detail sing tepat, sing luwih dawa tinimbang ngukir tradisional.

√ Sampeyan bisa ngukir teks utawa grafis menyang materi kanthi jero sing spesifik.

√ Ukiran laser luwih efektif kanggo logam sing luwih angel, umume umure luwih dawa.

BEC Laser nyedhiyakake salah sawijining mesin ukir laser perhiasan modern sing paling akurat lan akurat kanthi kenceng banget. Iki menehi tandha laser permanen sing ora kontak, tahan abrasi, ing meh kabeh jinis bahan kayata emas, platinum, perak, kuningan, stainless steel, karbida, tembaga, titanium, aluminium uga macem-macem wesi lan plastik.

Teks identifikasi, nomer seri, logo perusahaan, matriks data 2-D, coding bar, gambar grafis lan digital, utawa data proses individu bisa diproduksi nganggo ukiran laser.

yangping (1)
yangping (2)
yangping (3)

Sistem ukiran laser sing luwih dhuwur uga bisa nyuda logam lancip kanggo nggawe kalung monogram lan jeneng uga potongan gambar desain sing rumit.

Saka toko perhiasan bata lan mortir nganti blanja online, pengecer nawakake kalung potongan jeneng kanggo didol. Kalung jeneng kasebut gampang digawe nggunakake sistem laser sing menehi laser canggih lan piranti lunak menehi laser. Pilihan sing kasedhiya kalebu: inisial, monogram, jeneng ngarep lan julukan ing gaya utawa font sing sampeyan pilih.

yangping (4)
yangping (5)
yangping (6)

Mesin Nglereni Laser kanggo Perhiasan

Desainer lan pabrikan perhiasan terus-terusan ngupayakake solusi sing bisa dipercaya kanggo ngasilake logam sing larang banget. Pemotongan laser serat kanthi level daya dhuwur, pangopènan sing luwih apik lan fungsionalitas sing luwih apik saiki muncul minangka pilihan utama kanggo aplikasi nglereni perhiasan, utamane aplikasi sing dibutuhake kualitas canggih, toleransi dimensi sing ketat lan produksi dhuwur.

Sistem pemotongan laser bisa ngethok macem-macem bahan kanthi ketebalan sing beda-beda lan cocog kanggo nggawe bentuk kompleks. Kajaba iku, laser serat nggedhekake tliti, nglereni keluwesan lan nggawe solusi solusi akurasi tinggi sing larang regane, sekaligus menehi kalodhangan desainer perhiasan kanggo nggawe bentuk tantangan sing ora dikendhaleni kanthi cara motong tradisional.

Nglereni laser minangka cara sing disenengi kanggo nggawe potongan jeneng lan kalung monogram. Salah sawijining aplikasi perhiasan sing paling akeh digunakake kanggo laser, bisa digunakake kanthi ngarahake sinar laser sing kuat ing sheet metal sing dipilih kanggo jeneng kasebut. Iki nglacak garis gedhe jeneng ing font sing dipilih ing piranti lunak desain, lan materi sing dibukak dilebur utawa dibakar. Sistem pemotongan laser akurat nganti 10 micrometers, tegese jeneng kasebut ditinggalake kanthi kualitas apik lan permukaan sing alus, siap kanggo tukang perhiasan kanggo nambah loop kanggo masang rantai.

Liontin jeneng sing dipotong nganggo macem-macem logam. Apa pelanggan milih emas, perak, tembaga, tembaga, stainless steel utawa tungsten, pemotongan laser tetep dadi cara sing paling akurat kanggo nggawe jeneng kasebut. Rentang opsi tegese iki minangka tren sing ora eksklusif kanggo wanita; pria biasane seneng logam sing luwih abot lan font sing luwih kandel, lan para perhiasan umume nyoba nampa kabeh pilihan. Contone, baja tahan karat disenengi karo pria amarga duwe gaya sing luwih santai, lan pemotongan laser bisa digunakake luwih apik tinimbang logam tinimbang metode pabrikan liyane.

Pungkasan iki penting banget kanggo potongan jeneng, desain lan monogram kualitas, lan iki minangka sebab kenapa nglereni laser minangka pilihan pertama sing paling akeh perhiasan. Kurang bahan kimia sing atos tegese logam dhasar ora rusak kanthi proses kasebut, lan pinggiran sing cetha nggawe jeneng kasebut dipotong kanthi permukaan sing alus kanggo polesan. Proses poles gumantung saka logam sing dipilih lan apa pelanggan pengin produk sing apik utawa matte.

Ing ngisor iki mung sawetara kaluwihan mesin pemotong laser dibandhingake karo cara nglereni tradisional:

√ Distorsi minimal ing bagean amarga zona sing kena panas cilik

√ Nglereni bagean sing rumit

√ Lebar kerf sempit

√ Pengulangan sing dhuwur banget

Kanthi sistem pemotongan laser, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe pola motong kompleks kanggo desain perhiasan:

√ Monogram Interlocking

√ Monogram Lingkaran

√ Jeneng Kalung

√ Desain Custom Komplek

√ Liontin & Pesona

√ Pola sing rumit

Yen sampeyan pengin mesin pemotong laser perhiasan kanthi efisiensi tinggi, ing kene nyaranake mesin pemotong laser perhiasan BEC.

Las Laser Perhiasan

Sajrone sawetara taun kepungkur, rega akeh mesin las laser perhiasan wis mudhun, dadi saya murah kanggo pabrikan perhiasan, studio desain cilik, toko perbaikan lan perhiasan ritel nalika nawakake fitur tambahan lan keluwesan kanggo pangguna. Kerep, sing tuku mesin las laser perhiasan nemokake manawa penghematan wektu, tenaga kerja lan materi luwih akeh tinimbang rega tuku asline.

Las laser perhiasan bisa digunakake kanggo ngisi porositas, platinum ujung utawa prong emas, ndandani setelan bezel, ndandani / ngowahi ukuran cincin lan gelang tanpa ngilangi watu lan mbenerake cacat pabrike. Las laser ngatur ulang struktur molekul logam sing padha utawa ora padha ing titik las, saengga loro paduan umum dadi siji.

Perhiasan pabrikan lan ritel sing saiki nggunakake las laser asring gumun karo macem-macem aplikasi lan kemampuan ngasilake produk sing luwih dhuwur kanthi wektu sithik kanthi bahan sithik nalika ngilangi efek panas sing gedhe banget.

Salah sawijining elemen utama kanggo nggawe las laser sing ditrapake kanggo manufaktur lan ndandani perhiasan yaiku pangembangan konsep "gerakan bebas". Ing pendekatan iki, laser ngasilake pulsa cahya infra merah sing ditargetake liwat rambut salib mikroskop. Pulsa laser bisa dikontrol kanthi ukuran lan intensitas. Amarga panase sing digawe tetep dilokalisasi, operator bisa nangani utawa masang barang nganggo driji, laser ngelas area cilik kanthi akurasi pin-point tanpa gawe piala ing driji utawa tangan operator. Konsep gerakan bebas iki ngidini pangguna ngilangi piranti sing larang regane lan nambah macem-macem aplikasi perhiasan lan ndandani.

Titik las cepet bisa nylametake para pekerja bangku. Las lasers uga ngidini para desainer bisa luwih gampang nggunakake logam angel kaya platinum lan perak, lan supaya ora sengaja dadi panas lan ngganti watu permata. Asile luwih cepet, kerja sing luwih resik sing bisa nggegirisi.

Umume tukang perhiasan duwe pengarep-arep kepiye carane tukang las laser bisa uga ora nulungi bisnis perhiasan. Sawise sawetara wektu kanthi laser, akeh perusahaan ujar manawa laser luwih akeh tinimbang laser sing dipikirake sadurunge. Kanthi mesin sing tepat lan latihan sing bener, umume para perhiasan bakal ngalami pangowahan dramatis ing wektu lan dhuwit sing digunakake kanggo proses anyar iki.

Ing ngisor iki minangka dhaptar cekak keuntungan las laser:

√ Ngilangi kebutuhan bahan solder

√ Ora ana masalah maneh babagan karat utawa pencocokan warna

√ Firescale lan pickling diilangi

√ Nyedhiyakake akurasi kanggo sendi las laser sing apik lan apik

√ Dhiameter titik las laser kisaran 0,05mm - 2,00mm

√ Bentuk Pulsa Output Optimal

√ Panas lokal ngidini "multi-pulsing" tanpa ngrusak karya sadurunge

√ Cilik, seluler, kuat lan gampang dioperasikake

√ Sistem pendinginan banyu mandhiri

Aplikasi las laser perhiasan:

√ Ndandani umume jinis perhiasan lan kacamata ing menit

√ Las kabeh perhiasan ukuran saka casting gedhe nganti kabel filigree cilik

√ Ngowahi ukuran cincin lan ndandani setelan watu

√ Rampungake gelang tenis berlian

√ Posting las laser ing geger anting-anting

√ Ndandani potongan perhiasan sing rusak tanpa nyopot watu

√ Ndandani / Isi maneh bolongan porositas ing casting

√ Ndandani / Nggabungake maneh pigura eyeglass

√ Apik banget kanggo aplikasi las Titanium