/

Non-logam

Non-Logam

Sistem Tandha Laser BEC bisa menehi tandha macem-macem bahan. Bahan sing paling umum yaiku logam lan plastik nanging laser kita uga bisa menehi tandha ing keramik, komposit lan substrat semikonduktor kaya silikon.

Plastik & Polimer

Plastik lan polimer minangka bahan sing paling jembar lan variabel sing ditandhani nganggo laser. Ana macem-macem komposisi kimia sing ora bisa dikategorikake kanthi gampang. Sawetara generalisasi bisa digawe ing babagan tandha lan cara katon, nanging mesthi ana sing ora kalebu. Disaranake menehi tandha tes kanggo njamin asil paling apik. Conto variasi material sing apik yaiku delrin (AKA Acetal). Delrin ireng gampang ditandhani, menehi kontras putih sing jelas karo plastik ireng. Black delrin minangka plastik sing cocog kanggo nampilake kapabilitas sistem tandha laser. Nanging, natual delrin putih lan ora menehi tandha kanthi laser. Malah sistem tandha laser sing paling kuat ora bakal menehi tandha ing materi iki.

Saben seri Laser BEC bisa menehi tandha babagan plastik lan polimer, sistem sing cocog kanggo aplikasi sampeyan gumantung karo sarat menehi tandha. Amarga plastik lan sawetara polimer alus lan bisa kobong nalika menehi tandha, Nd: YVO4 utawa Nd: YAG bisa dadi pilihan sing paling apik. Laser kasebut duwe durasi denyut cepet sing cepet nyebabake kurang panas ing materi. Laser ijo 532nm bisa dadi ideal amarga ora duwe transfer energi termal sing luwih sithik lan uga luwih diserap dening plastik sing luwih akeh.

Teknik sing umum digunakake kanggo menehi tandha plastik lan polimer yaiku ganti warna. Tandha jinis iki nggunakake energi sinar laser kanggo ngowahi struktur molekul potongan kasebut, saengga bakal ana warna warna substrat tanpa ngrusak permukaan. Sawetara plastik lan polimer bisa diukir utawa terukir kanthi sithik, nanging konsistensi mesthi dadi perhatian.

Kaca & Akrilik

Kaca minangka produk rapuh sintetis, bahan transparan, sanajan bisa ngasilake macem-macem jinis produksi, nanging ing babagan dekorasi tampilan pancen paling pengin diowahi, mula kepiye cara implan kanthi luwih apik babagan pola lan teks tampilan produk kaca wis dadi target sing digayuh para konsumen. Amarga kaca duwe tingkat panyerepan sing luwih apik kanggo laser UV, supaya kaca ora rusak dening pasukan eksternal, mesin laser laser saiki digunakake kanggo ngukir.

Ukir kaca kanthi gampang lan tepat karo BEC mesin ukiran laser. Kaca etsa laser ngasilake efek matte sing apik. Kontur lan detail sing apik banget bisa dilebokake ing kaca minangka foto, surat utawa logo, kayata ing gelas anggur, suling sampanye, gelas bir, botol. Hadiah khusus kanggo pesta utawa acara perusahaan ora bisa dilalekake lan nggawe kaca laser kanthi unik.

Acrylic, uga dikenal minangka PMMA utawa Acrylic, asale saka Organic Glass ing basa Inggris. Jeneng kimia yaiku polymethyl methacrylate. Iki minangka bahan polimer plastik penting sing wis dikembangake sadurunge. Iki nduweni transparansi sing stabil, stabilitas kimia lan tahan cuaca, gampang diwarnani, gampang diproses, lan katon apik. Iki digunakake ing industri konstruksi. Nduweni macem-macem aplikasi. Produk Plexiglass umume bisa dipérang dadi piring cor, piring sing diekstrusi lan senyawa cetakan. Ing kene, BEC Laser nyaranake nggunakake laser laser marking machine kanggo menehi tandha utawa ngukir Akrilik.

Efek menehi tandha saka laser laser marking machine ora ana warna. Umume, bahan akrilik transparan bakal wernane putih. Produk kerajinan plexiglass kalebu: panel plexiglass, pratandha akrilik, papan jeneng plexiglass, kerajinan ukiran akrilik, kothak akrilik, bingkai foto, piring menu, bingkai foto, lsp.

Kayu

Kayu gampang diukir lan dipotong nganggo mesin laser. Kayu kanthi cahya kaya birch, ceri utawa maple bisa di-gas kanthi laser kanthi apik, mula luwih cocog kanggo ngukir. Saben jinis kayu duwe ciri khas dhewe-dhewe, lan ana uga sing luwih padhet, kayata kayu keras, sing mbutuhake tenaga laser sing luwih gedhe nalika ngukir utawa nglereni.

Kanthi peralatan laser BEC, sampeyan bisa nyithak lan ngukir dolanan, seni, kerajinan tangan, souvenir, perhiasan Natal, barang-barang hadiah, model arsitektur lan inlay. Nalika ngolah kayu laser, utamane fokus ing pilihan pangaturan dhewe. Laser BEC bisa ngolah macem-macem jinis kayu kanggo nggawe tampilan sing disenengi.

Keramik

Keramik non-semikonduktor macem-macem wujud lan wujud. Sawetara iku alus banget lan liya-liyane ngerasake nyedhiyakake macem-macem jinis. Umumé, keramik minangka substrat sing angel ditandhani laser amarga ora biasane nyedhot sinar laser utawa dawa gelombang.

BEC Laser nawakake sistem tandha laser sing luwih bisa digunakke karo keramik tartamtu. Disaranake sampeyan wis nggawe sampling tes kanggo nemtokake teknik menehi tandha paling apik sing ditrapake kanggo bahan keramik. Keramik sing bisa ditandhani asring dicakup, nanging uga etching lan engraving bisa uga ditindakake.

Karet

Karet minangka substrat sing cocog kanggo ngukir utawa nyaring amarga alus lan nyerep. Nanging karet menehi laser ora menehi kontras. Ban lan gagang minangka sawetara conto tandha sing digawe ing karet.

Saben seri Laser BEC bisa menehi tandha ing karet lan sistem sing cocog kanggo aplikasi sampeyan gumantung karo sarat menehi tandha. Faktor sing kudu dipikirake yaiku kacepetan lan ambane tandha, amarga saben seri laser nawakake jinis tandhane sing padha. Laser sing luwih kuat, proses engraving utawa etching bakal luwih cepet.

Kulit

Kulit biasane digunakake kanggo ukiran ndhuwur sepatu, tas tangan, sarung tangan kulit, koper lan liya-liyane. Proses produksi kalebu perforasi, pola ukiran utawa pola pemotongan, lan persyaratan proses: permukaan sing diukir ora dadi kuning, warna latar mburi bahan sing diukir, ujung kulit kasebut ora ireng, lan ukiran kasebut kudu jelas. Bahan kasebut kalebu kulit sintetis, kulit PU, kulit buatan PVC, wol kulit, produk semi-rampung, lan macem-macem kain kulit, lsp.

Ing babagan produk kulit, teknologi utama menehi minangka kacetha ing laser ukiran kulit rampung, laser perforating lan ukiran sepatu kulit, laser menehi kain kulit, ukiran lan perforasi tas kulit, lan liya-liyane, banjur pola sing beda-beda digawe dening laser kanggo nggambarake kulit eksklusif tekstur Unik.