1.Products

Produk

  • Fiber Laser Welding Machine-Handheld Type

    Jenis Genggam Mesin Las Laser

    Iki nganggo laser serat generasi anyar lan dilengkapi kepala las laser berkualitas tinggi, luwih fleksibel kanggo obyek pamroses sing beda. Operasi sederhana, lapisan las sing apik, kacepetan las sing cepet lan ora bisa habis.

  • Jewelry Laser Welding Machine – Desktop Model

    Mesin Las Laser Perhiasan - Model Desktop

    Ukurane cilik, ngirit ruangan kerja, cocog banget kanggo toko perhiasan. Umume digunakake ing emas lan perak utawa ornamen logam saka bolongan lan las titik.

  • Jewelry Laser Welding Machine – Separate Water Chiller

    Mesin Las Laser Perhiasan - Chiller Banyu Pisah

    Bisa ditrapake kanggo titanium, timah, tembaga, niobium, pinset, emas, las perak lan liya-liyane. Sambungan solder cilik, ora ana porositas lan kekuatan sing dhuwur. Efek las sing apik, peralatan sing stabil lan andal, tingkat kegagalan kurang.

  • Jewelry Laser Welding Machine – Inbuilt Water Chiller

    Mesin Las Laser Perhiasan - Chiller Banyu Inbuilt

    Cocog banget kanggo macem-macem aplikasi gabungan lan ndandani logam ing industri perhiasan. Umume digunakake kanggo ndandani bolongan lan ngelas ornamen emas lan perak. Las tenan, ayu, ora ana deformasi, operasi sederhana.

  • 3-Axis Laser Welding Machine-Automatic Type

    Mesin Las Laser 3-Axis-Tipe Otomatis

    Iki bisa ngrampungake welding spot otomatis, nanging welding welding las lan welding seal kanthi dilengkapi telung sumbu utawa meja sekrup bola empat dimensi lan sistem kontrol servo impor, kanthi tujuan garis lurus pesawat kompleks.

  • Cantilever Laser Welding Machine-With Lazy Arm

    Mesin Las Laser Cantilever-Kanthi Lengan Malas

    Kanthi lengen kantilever, luwih cocog kanggo las cetakan gedhe. Bisa diuripake menyang kabeh arah lan sudhut, sumbu X, Y, Z bisa dipindhah kanthi bebas, ngatasi angel banget, nambah efisiensi kerja.

  • Mold Laser Welding Machine-Manual Type

    Mesin Manual Las Laser Cithakan

    Utamane kanggo pengelasan bahan tembok lan tembok presisi sing tembok lancip. Iki bisa ngerteni las titik, las bokong, las jahitan, las sing disegel, lsp. Kanthi rasio aspek dhuwur, jembar las cilik, zona sing kena panas cilik lan deformasi cilik.

  • CO2 Laser Marking Machine – Portable Type

    Mesin Laser Laser Marking - Jinis Portable

    Cara paling apik kanggo menehi tandha lan ngukir ing kayu, plastik lan kaca, nggunakake panas laser sithik kanggo pengaruhe permukaan material, bakal ditandhani kanthi apik tanpa kobong.

  • CO2 Laser Marking Machine – RF Tube

    Mesin Laser Laser Marking - Tabung RF

    Sistem penanda laser Co2 nggunakake desain modul standarisasi industri.
    Seri RF dilengkapi set laser laser Co2 frekuensi radiasi sing disegel kanthi lengkap, lan dilengkapi galvanometer mindhai kanthi cepet lan ndawakake sistem fokus.

  • CO2 Laser Marking Machine – Glass Tube

    Mesin Laser Laser Marking - Tabung Kaca

    Kanthi mindhai kacepetan dhuwur, produksi cahya sing stabil, sistem komputer canggih, mesin kasebut bisa terus aktif 24 jam kanthi terus-terusan. Akeh ditrapake ing sirah kayu, Kulit, keramik, hadiah kerajinan, jins, lsp.

  • Automatic Focus Laser Marking Machine

    Mesin Tandha Laser Fokus Otomatis

    Nduwe sumbu z bermotor lan kanthi fungsi fokus otomatis, tegese sampeyan mung menet tombol "Otomatis", laser bakal nemokake fokus sing pas.

  • CCD Visual Position Laser Marking Machine

    Mesin Marking Laser Posisi Visual

    Fungsi inti yaiku fungsi posisi visual CCD, sing bisa kanthi otomatis ngenali fitur produk kanggo menehi laser, nyadari kanthi cepet, lan uga obyek cilik bisa ditandhani kanthi presisi tinggi