h

Hubungi Kita

SHENZHEN BEC LASER TECH CO., LTD

Alamat

4th Flr, Bld 4, Yijiayang Industrial Park, Longhua Dist, Shenzhen 518109, China.

Telpon

Telpon Kontak: 0086-18666663845

Situs web

www.beclaser.com

Wektu Makarya

8:30 kanggo 12:00 13:30 pm-18:00 pm

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita