1.Products

Mesin Laser Laser

  • CO2 Laser Marking Machine – Portable Type

    Mesin Laser Laser Marking - Jinis Portable

    Cara paling apik kanggo menehi tandha lan ngukir ing kayu, plastik lan kaca, nggunakake panas laser sithik kanggo pengaruhe permukaan material, bakal ditandhani kanthi apik tanpa kobong.

  • CO2 Laser Marking Machine – RF Tube

    Mesin Laser Laser Marking - Tabung RF

    Sistem penanda laser Co2 nggunakake desain modul standarisasi industri.
    Seri RF dilengkapi set laser laser Co2 frekuensi radiasi sing disegel kanthi lengkap, lan dilengkapi galvanometer mindhai kanthi cepet lan ndawakake sistem fokus.

  • CO2 Laser Marking Machine – Glass Tube

    Mesin Laser Laser Marking - Tabung Kaca

    Kanthi mindhai kacepetan dhuwur, produksi cahya sing stabil, sistem komputer canggih, mesin kasebut bisa terus aktif 24 jam kanthi terus-terusan. Akeh ditrapake ing sirah kayu, Kulit, keramik, hadiah kerajinan, jins, lsp.