1.Products

Mesin Tandha Laser Serat - Model Axis Z Z

Mesin Tandha Laser Serat - Model Axis Z Z

Wis sumbu motorisasi z sing bisa nyetel dawa fokus munggah & mudhun kanthi otomatis, ora prelu nggunakake tangan kanggo nyetel gagang poros manual kanthi terus-terusan.


Detail Produk

Pambuka Produk

Iki minangka mesin tandha laser serat. Desain struktur isih nggunakake jinis pamisah. Kothak laser bisa nampung laser 20W / 30W / 50W / 80W / 100W. Iki padha karo mesin tandha laser portebel pamisah manual, dadi uga mesin tandha portabel. Kauntungane yaiku sumbu listrik Z, sing bisa nyetel fokus munggah lan mudhun kanthi otomatis, tanpa kudu nyetel gagang poros manual kanthi terus-terusan lan mesin marker laser serat portebel uga teknologi cepet lan resik sing ganti kanthi luwih cepet teknologi laser. Desain cilik ngirit ruangan, gampang dipindhah dibandhingake karo manual, luwih gampang dioperasikake lan luwih gampang. Iki uga mesin menandhani laser serat portabel listrik BEC anyar.

Tandha laser langsung lan ngukir laser saiki wis dadi proses umum ing pirang-pirang industri.

Fitur

1 、 Kompak: Produk teknologi tinggi, sing digabung karo piranti laser, komputer, kontroler otomatis lan mesin presisi.

2, Presisi Tinggi: Presisi posisi maneh yaiku 0,002mm.

3 Speed ​​Kacepetan Dhuwur: Sistem pemindaian sing diimpor nggawe kacepetan pindai nganti 7m / s.

4 aving Hemat Energi: Efisiensi konversi optik-listrik nganti 30%.

5 Cost Biaya Mlaku Kurang: Ora nganggo klambi. Pangopènan gratis.

Lamaran

Bahan Tandha

Loro-lorone logam lan sawetara non-logam.

Logam:baja karbon / baja ringan, stainless steel, aluminium, tembaga, magnesium, seng; logam langka lan baja paduan (emas, perak, titanium, lsp) perawatan permukaan khusus (aluminium anodized, permukaan plating, pecahan oksigen lumahing aluminium lan paduan magnesium).

Non-logam: plastik kayata ABS, PVC, HDPE, PP, PC, PE, karet, resin, lsp.

Parameter

Model F200PD F300PD F500PD F800PD F1000PD
Daya Laser 20W 30W 50W 80W 100W
Dawane Laser 1064nm
Jembar baris minimal 0,02mm
Energi Pulsa Tunggal 0,67mj 0,75mj 1.0mj 2.0mj 1.0mj
Kualitas balok <1,5M² <1.6M² <1.8M² <1.6M²
Diameter Titik 7 ± 1 7 ± 0,5 6,5 ± 1
Baleni Jangkauan Penyesuaian Frekuensi 30-60HZ 40-60HZ 50-100HZ 1-4000HZ 20-200HZ
Karakter Minimal 0,1mm
Range Marking 110mm × 110mm / 160mm × 160mm opsional
Kacepetan Tandha ≤7000mm / s
Cara Cooling Pendinginan udara
Lingkungan Operasi 0 ℃ ~ 40 ℃ (Ora kondensasi)
Panjaluk Listrik 220V (110V) / 50HZ (60HZ)
Ukuran & Bobot Kemasan Udakara 42 * 73 * 86cm; Bobot Kasar Udakara 44 kg

Conto

Struktur

Rincian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita