/

Napa Pilih Kita

Napa Pilih Kita

Konsultasi Pra-Sales Gratis 

BEC LASER minangka pemasok peralatan laser industri profesional sing setya nggabungake R&D, produksi lan pengujian. Tim kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang produksi peralatan laser. Kita nawakake respons pre-sales cepet 12 jam lan konsultasi gratis. Sembarang jinis dhukungan teknis kasedhiya kanggo pangguna.

Pengujian Sampel Gratis

Yen sampeyan ora yakin manawa mesin laser kita cocog karo produk sampeyan, welcome kanggo ngirim conto, kita bakal ngatur pengujian sampel, banjur njupuk gambar, video utawa ngirim conto maneh. Disaranake mesin sing paling cocog kanggo produk sampeyan.

Jaminan Kualitas

Rong taun kanggo sumber laser lan garansi telung taun kanggo aksesoris liyane, kayata kepala scanner, lensa lapangan, papan kontrol, pasokan listrik, lsp. BECLASER janji kanggo kabeh mesin laser sing mbukak laser bakal mbukak 24 jam kanggo mriksa kualitas, lan saben mesin mung bisa dikirim nalika entuk idin departemen inspeksi kualitas. Kita bakal nyedhiyakake ndandani utawa ngganti produk ing wektu garansi yen ana masalah material utawa teknis. Bakal gratis kanggo ngganti bagean utawa ndandani. 

Dhukungan Teknis Sawise Jual Gratis

Kita bakal nyedhiyakake mesin kanthi video latihan lan manual pangguna ing basa Inggris kanggo nginstal, operasi. Kajaba iku, kita bakal nggawe grup obrolan dening WeChat utawa WhatsApp nalika sampeyan tuku mesin kasebut. Yen sampeyan duwe pitakon babagan panggunaan mesin utawa butuh dhukungan teknis, insinyur kami bakal menehi dhukungan kanthi tepat wektu. 

Keuntungan

Kanggo dadi pelanggan BEC Laser, sampeyan bakal nemokake manawa kita minangka pemasok sing terkenal lan kudu dipercaya. Kita ngerti manawa saben pelanggan terkenal. Kita bakal ngurmati saben kasempatan sing diwenehake.