/

Industri Otomotif

Saiki, mesin tandha laser bisa menehi tandha ing saben materi ing industri otomotif, lan bisa entuk kode tandha kualitas dhuwur lan akeh konten liyane, supaya bisa nglacak ing endi saben bagean digunakake. Pola sing ditandhani duwe kode bar, Kode QR utawa matrik data.

Lan las laser biasane digunakake ing posisi kunci las awak lan komponen kanthi syarat khusus kanggo proses kasebut. Contone, digunakake kanggo ngelas gendheng lan panel sisih kanggo ngatasi masalah kekuatan las, efisiensi, tampilan lan panyegelan. ; Digunakake kanggo welding tutup mburi kanggo ngatasi masalah tumpang tindih sudhut tengen; digunakake kanggo las laser sing dipasang khusus kanggo majelis lawang kanthi efektif bisa nambah kualitas lan efisiensi las. Cara las laser sing beda asring digunakake kanggo ngelas bagean awak sing beda-beda.

Mesin Marking Laser kanggo Mobil

Pentinge laser ing industri otomotif dadi saya misuwur, lan saya akeh pengaruhe saben dinane.

Tandha sing jelas lan konsisten kudu dijamin kanggo Industri otomotif kanthi gampang dilacak kanggo tujuan keamanan. Sistem tandha laser minangka alat sing cocog kanggo menehi tandha alphanumeric, kode bar lan kode matrik data sing bisa diwaca ing meh kabeh bahan sing digunakake ing pabrik otomotif.

Cara menehi tandha tradisional kanggo bagean mobil kalebu: casting cetakan, korosi listrik, adesif awake dhewe, percetakan layar, tandha pneumatik, lan liya-liyane. Wiwit didegake, teknologi menehi laser kanthi cepet dikembangake kanthi tandha sing jelas, apik lan ora bisa dibuwang.

Akeh bagean lan komponen otomotif sing digawe saka bahan kayata: baja, logam ringan, lan plastik lan ditandhani kanggo bisa dilacak lan ngontrol kualitas. Tandha iki awet lan tahan suwene mobil utawa bagean komponen, sanajan kontak karo panas lan cairan dhuwur kayata minyak lan gas.

Kauntungan saka tandha laser kanggo bagean otomatis yaiku: cepet, ora bisa diprogram, ora kontak, lan awet.

Sistem visi integral njamin posisi sing tepat, identifikasi sing akurat lan efisiensi ekonomi sing dhuwur. Liwat iki, kita bisa nglacak pabrikan, wektu lan papan produksi komponen. Iki nggawe luwih gampang kanggo ngatur komponen sing gagal, saengga bisa nyuda risiko kesalahan.

Tandha laser digunakake ing pabrikan mobil. Contone, bagean-bagean mobil, mesin, kertas label (label fleksibel), kode batang laser, kode loro-dimensi, lsp. Asring digunakake kanggo bisa dilacak bagean mobil. Lan kode QR duwe kaluwihan kapasitas informasi gedhe lan toleransi kesalahan sing kuwat.

Katon yen mesin tandha laser bisa nyedhiyakake solusi sing paling profesional ing area tandha laser ing kabeh industri otomotif, saka awak mobil, bingkai mobil, hub lan ban, macem-macem komponen perangkat keras, kontrol tengah kursi, setir lan panel instrumen, kaca lan sapanunggalane.

Minangka katrangan ing ndhuwur, mesin menehi laser sing disaranake kaya ing ngisor iki:

Mesin las laser kanggo Mobil

Las laser minangka teknik las sing digunakake kanggo nggabungake pirang-pirang logam liwat sinar laser. Sistem las laser nyedhiyakake sumber panas sing konsentrasi, saéngga kenceng, las jero lan tarif las sing dhuwur. Proses iki asring digunakake ing aplikasi las volume tinggi, kayata ing Industri Otomotif.

Las laser nyepetake proses ngganti bagean palsu karo bagean prangko. Las laser digunakake kanggo ngganti las titik diskrit kanthi las laser terus-terusan, sing bisa nyuda jembar sing tumpang tindih lan sawetara bagean sing nguatake, lan bisa ngompres volume struktur awak dhewe. Akibate, bobot awak kendaraan bisa dikurangi 56kg. Aplikasi las laser wis entuk nyuda bobot lan nyuda emisi, sing nyukupi kebutuhan perlindungan lingkungan ing jaman saiki.

Las laser ditrapake kanggo ngelas las saka lempeng sing ora padha, lan mupangate luwih penting. Teknologi iki rubah proses pabrikan tradisional - dadi stamping dadi bagean, lan banjur las dadi kabeh: pisanan ngelas sawetara bagean kanthi kekandelan beda dadi siji, banjur stamping lan mbentuk, nyuda jumlah bagean lan nggunakake luwih akeh bahan. Wajar, struktur lan fungsine luwih apik.

Cara las laser sing beda asring digunakake kanggo ngelas bagean awak sing beda-beda. Ing ngisor iki minangka dhaptar sawetara cara las laser sing umume digunakake ing industri otomotif.

(1) Laser brazing

Brazing laser biasane digunakake kanggo sambungan tutup ndhuwur lan tembok sisih, tutup trunk, lsp. Volkswagen, Audi, Peugeot, Ford, Fiat, Cadillac, lsp kabeh nggunakake metode las iki.

(2) Las fusi otomatis laser

Las otomatis fusi laser kalebu las penetrasi jero, sing umume digunakake kanggo atap lan panel sisih, lawang mobil, lsp. Saiki, akeh mobil merek Volkswagen, Ford, GM, Volvo lan pabrikan liyane nggunakake las fusi otomatis.

(3) Las remot laser

Las remot laser nggunakake robot + galvanometer, posisi balok jarak jauh + las, lan kaluwihan kasebut bisa nyepetake wektu posisi lan efisiensi sing luwih dhuwur dibandhingake karo proses laser tradisional.

Las laser uga bisa ditrapake kanggo korek cerutu, lift katup, gasket silinder, injeksi bahan bakar, busi, gir, poros samping, poros drive, radiator, kopling, pipa pembuangan mesin, poros supercharger, lan perbaikan kapal liner lan splicing otomatis sing rusak bagean.

Las laser duwe akeh kaluwihan lan bathi tinimbang cara las tradisional lan bisa nyuda biaya saliyane nambah efisiensi produksi lan kualitas.

Las laser duwe ciri kaya ing ngisor iki:

Range kisaran pemanasan sing sempit (konsentrasi).

Area Area lan posisi tumindak bisa dikontrol kanthi tepat.

③Zona sing kena panas iku sithik.

De Deformasi las cilik, lan ora dibutuhake koreksi pas-las.

Processing Pangolahan tanpa kontak, ora prelu meksa bahan kerja lan perawatan permukaan.

⑥Ing bisa ngerteni welding bahan sing ora padha.

SpeedKecepatan las cepet.

OOra pengaruh termal, ora ana swara rame lan ora ana polusi ing jaba njaba.

Mesin sing disaranake cocog kanggo ngelas otomatis kaya ing ngisor iki: