1.Products

Mesin Las Laser

  • Fiber Laser Welding Machine-Handheld Type

    Jenis Genggam Mesin Las Laser

    Iki nganggo laser serat generasi anyar lan dilengkapi kepala las laser berkualitas tinggi, luwih fleksibel kanggo obyek pamroses sing beda. Operasi sederhana, lapisan las sing apik, kacepetan las sing cepet lan ora bisa habis.

  • Jewelry Laser Welding Machine – Desktop Model

    Mesin Las Laser Perhiasan - Model Desktop

    Ukurane cilik, ngirit ruangan kerja, cocog banget kanggo toko perhiasan. Umume digunakake ing emas lan perak utawa ornamen logam saka bolongan lan las titik.

  • Jewelry Laser Welding Machine – Separate Water Chiller

    Mesin Las Laser Perhiasan - Chiller Banyu Pisah

    Bisa ditrapake kanggo titanium, timah, tembaga, niobium, pinset, emas, las perak lan liya-liyane. Sambungan solder cilik, ora ana porositas lan kekuatan sing dhuwur. Efek las sing apik, peralatan sing stabil lan andal, tingkat kegagalan kurang.

  • Jewelry Laser Welding Machine – Inbuilt Water Chiller

    Mesin Las Laser Perhiasan - Chiller Banyu Inbuilt

    Cocog banget kanggo macem-macem aplikasi gabungan lan ndandani logam ing industri perhiasan. Umume digunakake kanggo ndandani bolongan lan ngelas ornamen emas lan perak. Las tenan, ayu, ora ana deformasi, operasi sederhana.

  • 3-Axis Laser Welding Machine-Automatic Type

    Mesin Las Laser 3-Axis-Tipe Otomatis

    Iki bisa ngrampungake welding spot otomatis, nanging welding welding las lan welding seal kanthi dilengkapi telung sumbu utawa meja sekrup bola empat dimensi lan sistem kontrol servo impor, kanthi tujuan garis lurus pesawat kompleks.

  • Cantilever Laser Welding Machine-With Lazy Arm

    Mesin Las Laser Cantilever-Kanthi Lengan Malas

    Kanthi lengen kantilever, luwih cocog kanggo las cetakan gedhe. Bisa diuripake menyang kabeh arah lan sudhut, sumbu X, Y, Z bisa dipindhah kanthi bebas, ngatasi angel banget, nambah efisiensi kerja.

  • Mold Laser Welding Machine-Manual Type

    Mesin Manual Las Laser Cithakan

    Utamane kanggo pengelasan bahan tembok lan tembok presisi sing tembok lancip. Iki bisa ngerteni las titik, las bokong, las jahitan, las sing disegel, lsp. Kanthi rasio aspek dhuwur, jembar las cilik, zona sing kena panas cilik lan deformasi cilik.