1.Products

Mesin Tandha Laser Serat - Model Ditutup

Mesin Tandha Laser Serat - Model Ditutup

Ukuran cilik kanthi tutup safety lan lawang sensor, dilengkapi sumbu Z sing bermotor kanggo nyetel ketinggian kanthi otomatis. Cocog kanggo menehi tandha & ngukir & nglereni proyek kanggo macem-macem industri.


Detail Produk

Pambuka Produk

Sistem tandha laser terlampir nduweni kandhungan keamanan, lan kasedhiya ing kelas 1 (versi tertutup) lan kelas 4 (versi terbuka), nggunakake komponen bermutu sing cocog kanggo menehi tandha & ngukir & nglereni produk perhiasan logam. Nduwe sumbu z bermotor, gampang dioperasikake.

Mesin marking laser kita nggunakake sumber laser serat kualitas paling apik ing saindenging jagad. Kita duwe 20w, 30w, 50w, 80w lan 100w kanggo opsional.

Model iki dirancang kanggo para pelanggan sing duwe syarat pemrosesan khusus lan nggatekake lingkungan. Nduwe "nilai" super dhuwur lan sekaligus nduwe karakteristik kecepatan, kualitas tinggi lan hemat biaya saka mesin serat laser.

Ing papan kerja, mesin tandha laser serat sing wis ditutup bakal mbebayani asap lan bledug sing digawe dening pangolahan ing kothak, supaya ora nyebabake polusi ing lingkungan pangolahan. Mesin menehi laser serat hijau sing ramah lingkungan lan sehat iki cocog banget kanggo para pelanggan sing nduweni syarat sing dhuwur kanggo lingkungan kerja.

Fitur

1. Sistem Kompak Terlampir Kanthi: Ukuran cilik kanthi tutup safety lan lawang sensor.

2. Sumbu Z Listrik: Dilengkapi karo sumbu Z bermotor kanggo nyetel jarak sing pas lan nyaman kanggo macem-macem format.

3. Sistem Fokus Gampang: Sistem fokus titik abang kaping pindho ngidini pangguna nemokake fokus sing bener kanthi cepet lan nyetel jarak tandha optimal kanggo macem-macem obyek kanthi gampang.

4. Sistem Pratinjau Tandha: Pangguna bisa pratinjau kanthi cepet lan nyetel posisi obyek tandha sing beda-beda ing bagean kasebut, saengga bisa menehi tandha sing akurat lan bebas kesalahan.

5. Sistem Pemrograman EZCAD: Desain grafis kanthi bebas lan pamrograman menehi tandha file, uga kontrol laser.

Lamaran

Kemampuan kanggo menehi tandha sawetara logam lan sawetara bahan non-logam.
Kayata tandha logo permanen, kode bar, kode QR, nomer serial lan tenaga laser sing dhuwur uga bisa ngukir produk logam lan uga ngethok lembaran logam sing lancip.

Parameter

Model F200E F300E F500E F800E F1000E
Daya Laser 20W 30W 50W 80W 100W
Dawane Laser 1064nm
Jembar baris minimal 0,02mm
Energi Pulsa Tunggal 0,67mj 0,75mj 1.0mj 2.0mj 1.0mj
Kualitas balok <1,5M² <1.6M² <1.8M² <1.6M²
Diameter Titik 7 ± 1 7 ± 0,5 6,5 ± 1
Baleni Jangkauan Penyesuaian Frekuensi 30-60HZ 40-60HZ 50-100HZ 1-4000HZ 20-200HZ
Karakter Minimal 0,1mm
Range Marking 110mm × 110mm / 160mm × 160mm opsional
Kacepetan Tandha ≤7000mm / s
Cara Cooling Pendinginan udara
Lingkungan Operasi 0 ℃ ~ 40 ℃ (Ora kondensasi)
Panjaluk Listrik 220V (110V) / 50HZ (60HZ)
Ukuran & Bobot Kemasan Udakara 79 * 58 * 91cm; Bobot Kasar Udakara 95 kg

Conto

Struktur

Rincian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita