1.Products

Mesin Las Las Laser

  • 3-Axis Laser Welding Machine-Automatic Type

    Mesin Las Laser 3-Axis-Tipe Otomatis

    Iki bisa ngrampungake welding spot otomatis, nanging welding welding las lan welding seal kanthi dilengkapi telung sumbu utawa meja sekrup bola empat dimensi lan sistem kontrol servo impor, kanthi tujuan garis lurus pesawat kompleks.

  • Cantilever Laser Welding Machine-With Lazy Arm

    Mesin Las Laser Cantilever-Kanthi Lengan Malas

    Kanthi lengen kantilever, luwih cocog kanggo las cetakan gedhe. Bisa diuripake menyang kabeh arah lan sudhut, sumbu X, Y, Z bisa dipindhah kanthi bebas, ngatasi angel banget, nambah efisiensi kerja.

  • Mold Laser Welding Machine-Manual Type

    Mesin Manual Las Laser Cithakan

    Utamane kanggo pengelasan bahan tembok lan tembok presisi sing tembok lancip. Iki bisa ngerteni las titik, las bokong, las jahitan, las sing disegel, lsp. Kanthi rasio aspek dhuwur, jembar las cilik, zona sing kena panas cilik lan deformasi cilik.