/

Industri Kemasan

Tandha Laser & Ukiran kanggo Kemasan

Kanthi ningkatake taraf urip kanthi terus-terusan, nalika tenaga konsumsi saya mundhak, sarat-sarat masarakat kanggo kemasan uga terus dikuwatake. Aplikasi mesin marking laser ing industri panganan lan minuman minangka tren anyar. Lemah panganan utawa permukaan kemasan ora mung bisa ditandhani kanthi macem-macem informasi kayata kode, logo utawa asal usul, nanging uga bisa ditandhani kanthi menehi laser ing kemasan njaba produk kalengan. Kanthi informasi rak lan kode batang, bisa diarani manawa mesin tandha laser wis nyekseni pangembangan industri label kemasan panganan.

Industri kemasan mesthi nggunakake printer inkjet. Sampeyan kudu ujar manawa printer inkjet pancen wis menehi kontribusi sing ora bisa ilang ing industri kemasan sadurunge. Nanging printer jet ink duwe titik sing ala banget, yaiku, tandha sing dicithak ora jero, lan gampang dibusak lan diowahi. Amarga cacat iki ing printer jet ink, akeh bisnis ilegal mbusak tanggal produksi nalika produk kasebut arep kadaluwarsa, lan banjur menehi tanggal produksi anyar. Mula, kanggo nambah daya tahan informasi menehi tandha kanthi efektif, panggunaan mesin laser kanggo menehi saiki dadi langkah sing luwih efektif.

Dawane dawa mesin tandha laser co2 cocog banget kanggo menehi tandha aplikasi ing cetakan kothak kemasan, amarga dawa laser co2 mung bisa nyepetake pigmen lan menehi tandha putih bening ing kothak kemasan. Sanalika, kacepetan tandha mesin panandha laser CO2 cepet banget, kajaba kekuwatan laser ora dhuwur, tandha laser informasi ID utawa tanggal produksi bisa dirampungake.

Tandha laser minangka cara ngolah non-kontak sing nggunakake sinar laser kanggo menehi tandha macem-macem teks, grafis, barcode, lan liya-liyane ing permukaan bahan kemasan. Beda karo kode inkjet lan label sing nemplek, tandha sing digawe nganggo laser iku permanen, ora gampang dirusak, anti banyu lan tahan karat, ora ana polusi kimia ing proses menehi tandha, ora bisa nganggo kayata tinta lan kertas, peralatan stabil lan andal , lan meh ora dibutuhake perawatan. Kabeh proses menehi tandha rampung kanthi otomatis, kanthi wektu cepet lan efisiensi dhuwur.

Sanalika, uga duwe fungsi ketrampilan informasi sing kuat, sing bisa ningkatake efisiensi kemasan produk lan nggawe pemantauan kualitas lan tilas sirkulasi pasar luwih trep lan efektif.

yangp (1)
yangp (2)
yangp (3)

Kaluwihan aplikasi mesin tandha laser kanthi kemasan:

Ngurangi biaya produksi, nyuda bahan bakar, lan nambah efisiensi produksi.

Kacepetan cepet, presisi tinggi, kinerja stabil, garis sing apik.

Efek anti-pemalsuan wis jelas, teknologi tandha laser kanthi efektif bisa nyandhet pemalsuan logo produk.

Mupangate kanggo nglacak lan ngrekam produk. Mesin menehi laser bisa ngasilake tanggal produksi nomer, ganti, lan sapiturute produk. Bisa nggawe saben produk entuk kinerja trek sing apik.

Nambahake nilai tambahan. Nambah kesadharan merek produk.

Amarga keandalan peralatan, desain industri sing diwasa, lan kinerja sing stabil lan dipercaya, ukiran laser (tandha) bisa digunakake 24 jam saben dinane.

Perlindhungan lingkungan, keamanan, mesin tandha laser ora ngasilake bahan kimia sing mbebayani ing awak manungsa lan lingkungan.

Tuladha aplikasi

Tandha botol plastik

Tandha kemasan panganan

Tandha kemasan tembakau

Tandha kemasan pil

Tandha tutup botol anggur