4.News

Kabar

  • Application of laser cleaning machine

    Aplikasi saka mesin reresik laser

    Reresik laser bisa digunakake ora mung kanggo ngresiki polutan organik, nanging uga bahan anorganik, kalebu korosi logam, partikel logam, bledug, lan liya-liyane. Kene sawetara aplikasi praktis.Teknologi kasebut wis diwasa banget lan wis akeh digunakake.1. Reresik jamur: Saben taun, pabrik ban ...
    Waca liyane
  • Where will the laser industry go in the future? Inventory of the four major application areas of China’s laser industry

    Ngendi industri laser ing mangsa ngarep?Inventarisasi papat wilayah aplikasi utama industri laser China

    Minangka salah siji saka manufaktur lan pangolahan teknologi paling majeng ing donya saiki, teknologi laser dadi liyane lan liyane "populer" saka pasar banget "minoritas".Saka titik aplikasi tampilan, saliyane kanggo wutah cepet ing Processing industri f ...
    Waca liyane
  • 3D Laser Marking Machine

    Mesin Tandha Laser 3D

    Tandha laser 3D minangka metode pangolahan depresi permukaan laser.Dibandhingake karo tandha laser 2D tradisional, menehi tandha 3D wis nemen suda syarat flatness lumahing obyek diproses, lan efek Processing luwih warni lan luwih kreatif.Proses...
    Waca liyane
  • The effect of UV laser marking machine on the marking of LED lamps

    Efek mesin tandha laser UV ing menehi tandha lampu LED

    Saka lampu watu kasar nganti lampu tembaga, banjur saka lampu keramik nganti lampu listrik modern, owah-owahan sajarah lampu kasebut ditandhani dening jaman, lan uga minangka lambang ekonomi lan budaya sosial.Kanthi owah-owahan jaman lan perkembangan teknologi, lampu lan lampion ...
    Waca liyane
  • Why is laser marking an upgrade of inkjet marking?

    Napa tandha laser minangka upgrade tandha inkjet?

    Logo minangka fitur penting sing nggambarake produk sing apik, kayata kemasan panganan, kanthi logo, tanggal produksi, papan asal, bahan mentah, barcode, lan liya-liyane, ngidini konsumen luwih ngerti produk iki lan nambah konsumsi nalika tuku. pamaca uga bisa nambah t...
    Waca liyane
  • The reason of  laser marking machine so popular in the food industry.

    Alasan mesin tandha laser dadi populer ing industri panganan.

    Kanggo nyukupi panjaluk pasar, standar keamanan panganan saya mundhak.Kanggo label panganan lan menehi tandha panganan, kita ora nggunakake peralatan adhedhasar tinta maneh kaya sadurunge.Sawise kabeh, tinta isih minangka zat kimia, ana kekurangan ing kebersihan lan safety.Aplikasi sukses saka ...
    Waca liyane
  • Aplikasi mesin tandha laser ing produk anggur

    1.Industri anggur umume nggunakake mesin coding laser CO2 30-watt kanggo nyithak tanggal produksi, nomer batch, kode identifikasi traceability produk, kode Area, lan liya-liyane;isi coding umume 1 kanggo 3 larik.Karakter Cina uga bisa digunakake kanggo kode anti-saluran regional utawa spek...
    Waca liyane
  • Aplikasi mesin tandha laser ing produk anggur

    1.Industri anggur umume nggunakake mesin coding laser CO2 30-watt kanggo nyithak tanggal produksi, nomer batch, kode identifikasi traceability produk, kode Area, lan liya-liyane;isi coding umume 1 kanggo 3 larik.Karakter Cina uga bisa digunakake kanggo kode anti-saluran regional utawa spek...
    Waca liyane
  • Bedane antarane tandha laser mabur lan tandha laser statis

    Kanthi pangembangan teknologi mesin tandha laser, terus-terusan nembus menyang macem-macem industri, lan logo, jeneng perusahaan, model, nomer paten, tanggal produksi, nomer batch, model, kode bar, lan tandha kode QR wis diakoni sacara luas.Kanthi pangembangan terus-terusan t ...
    Waca liyane
  • Aplikasi mesin tandha laser UV

    Aplikasi mesin laser menehi nyedhak lan nyedhaki urip, lan pangembangan mesin UV menehi ing taun anyar bisa ngandika wis maju kanthi leaps lan wates.Mesin tandha laser UV nggunakake laser ultraviolet kanggo langsung ngrusak ikatan kimia sing nyambungake ...
    Waca liyane
  • Laser marking machine realizes color marking on stainless steel surface

    Mesin tandha laser nyadari tandha warna ing permukaan stainless steel

    Mesin tandha laser dadi luwih umum ing urip, kayata botol minuman, tag kuping kewan, tandha kode rong dimensi bagean mobil, tandha elektronik 3C lan liya-liyane.Tandha sing paling umum yaiku ireng, nanging akeh wong sing ora ngerti yaiku laser uga bisa menehi tandha warna patter ...
    Waca liyane
  • Bahan apa sing bisa dilas mesin las laser?

    Ing sapunika taksih kathah tiyang ingkang ngginakaken piranti las tradhisional kadosta las busur argon ingkang sampun kita kenal.Nanging, kita kabeh ngerti manawa welding argon busur tradisional bakal ngasilake akeh radiasi, sing bakal ngrusak kesehatan operator.Kajaba iku, akeh produk kudu ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3