/

Industri Pipa

Mesin Marking Laser kanggo Pipa

Pipa minangka bagean penting ing industri bahan bangunan. Saben pipa duwe kode identitas supaya bisa dipriksa lan dilacak kapan wae, kapan wae. Bahan pipa ing saben situs konstruksi dijamin asli. Identifikasi permanen kasebut mbutuhake serat optik. Mesin menehi laser wis rampung. Wiwitane, umume pabrikan nggunakake mesin inkjet kanggo menehi tandha pipa, lan saiki mesin laser marking ganti kanthi otomatis ngganti printer inkjet.

Napa mesin marking laser ngganti mesin inkjet?

Prinsip kerja mesin marking laser lan printer inkjet beda sejatine, kaya mobil listrik energi anyar lan mobil bensin tradisional. Prinsip kerja mesin marking laser diwenehake dening sumber cahya laser. Sawise sistem polarisasi kobong ing permukaan produk (reaksi fisik lan kimia), baki jejak bakal ditinggalake. Nduweni ciri perlindungan lingkungan ijo, kinerja anti-pemalsuan sing apik, ora bisa dirusak, ora dikonsumsi, nggunakake wektu sing suwe, kinerja biaya tinggi, lan ngirit biaya. Ora ana bahan kimia mbebayani kayata tinta sing melu proses panggunaan.

Prinsip kerja printer yaiku saluran tinta dikontrol dening sirkuit. Sawise ngisi daya lan defleksi voltase dhuwur, garis tinta sing dibuwang saka nozel nggawe karakter ing permukaan produk. Sampeyan butuh bahan konsumsi kayata tinta, pelarut, lan agen pembersih, lan biaya panggunaane larang. Perlu pangopènan sajrone digunakake, ngrusak lingkungan, lan ora grapyak karo lingkungan. Sampeyan bisa ngrujuk lan mbandhingake rong gambar ing ngisor iki:

Mesin Tandha Laser

Printer laser minangka mesin tandha laser, sing nggunakake laser sing beda kanggo nyerang sinar laser ing permukaan macem-macem bahan. Bahan lumahing kanthi fisik utawa kimia diganti kanthi energi entheng, mula pola ukiran, merek dagang lan teks. Piranti tandha logo.

Mesin panandha laser umum kalebu: mesin serat laser, mesin tandha laser karbon dioksida, mesin tandha laser ultraviolet; Antarane, laser laser marking machine lan laser laser marking machine cocog kanggo pipa.

Mesin tandha laser serat lan mesin tandha laser UV digunakake kanggo pipa digawe saka PVC, UPVC, CPVC, PE, HDPE, PP, PPR, PB, ABS lan bahan liyane.

Bahan PVC sing paling cocog ditandhani nganggo laser serat.

Bahan PE sing paling cocog ditandhani nganggo laser UV.

Keuntungan mesin tandha laser:

1. Ora bisa habis, umure dawa lan larang regane murah.

2. Mesin tandha laser bisa nindakake ukiran logam cethek, lan nggunakake laser energi tinggi kanggo nggawe tandha permanen ing macem-macem permukaan logam lan non-logam. Efek menehi tandha tahan korosi lan nyegah gangguan gangguan.

3. Efisiensi pangolahan sing dhuwur, kontrol komputer, gampang diwujudake kanthi otomatis.

4. Mesin menehi laser duwe kaluwihan ora ana kontak, ora ana guntingan, pengaruh termal sing sithik, lan ora bakal ngrusak permukaan utawa interior obyek sing dicithak, supaya akurasi asli bahan kerja kasebut.

5. Kecepatan menehi tandha cepet, balok laser sing dikontrol komputer bisa mlaku kanthi kacepetan dhuwur (5-7 m / s), proses menehi bisa rampung sawetara detik, efeke jelas, jangka panjang lan apik .

6. Macem-macem opsi, kanthi mode pilihan fungsi piranti lunak kode loro-dimensi, bisa nyadari imbuhan fokus tandha statis utawa tandha mabur ing garis produksi.

Gambar referensi ukuran pipa, ukuran lan efek tandha.

Umpan balik pelanggan

Gambar ing ngisor iki asale umpan balik nyata saka pelanggan JM Eagle.