JG-1(1)
JG-3(1)
JG-3

Sugeng rawuh ing laser BEC

Laser BEC nawakake macem-macem laser tandha ing macem-macem kelas daya lan kabeh dawa gelombang (infra merah, ultraviolet). Dheweke cocog kanggo menehi tandha pangolahan ora mung ing logam nanging uga akeh bahan non-logam liyane, kanggo memenuhi macem-macem persyaratan tandha industri. Keahlian kita njamin supaya sampeyan bisa nemokake mesin laser sing bener.

Fiber Laser Marker

    • Model: FB200PD, FB300PD, FB500PD, FB800PD
    • Cocog kanggo kabeh logam lan plastik
    • Sumbu z listrik + pitunjuk fokus cahya abang dobel
    • Ukuran kompak lan gampang digawa

Rincian Liyane

C300PD

    • Model: C300PD , C600PD , C1000PD
    • Cocog kanggo meh kabeh bahan non-logam
    • Sumbu z listrik + pitunjuk fokus cahya abang dobel
    • generator laser tabung RF umure dawa

Rincian Liyane

U03P

    • Model: U03P , U05P , U07P
    • Cocog kanggo kabeh bahan non-logam lan sawetara logam
    • Dhiameter balok cilik lan garis tandha sing apik
    • Sistem pendingin banyu pendingin banyu stabilitas dhuwur

Rincian Liyane

SISTEM ENGRAVIS & CUTTING LASER JEWELRY

Saiki umume para perhiasan pengin golek mesin kanggo nggawe desain khusus kanggo produk perhiasane, kayata ngukir jeneng, tanggal, pola ing cincin perak emas, gelang, kalung, lan uga pengin ngethok kalung papan jeneng sing apik. Ing kene sistem laser sing ditutup kita bakal nyadari tuntutane, mula bisa ditrapake rancangan sampeyan.

Golek mesin laser sing bener kanggo aplikasi sampeyan

Keahlian kita ing laser kalebu solusi lengkap kanggo industri, bahan, lan aplikasi. Kepiye sampeyan milih mesin sing cocog kanggo materi tartamtu?

Materi ora Kadhaptar? Email mike@beclaser.com kanggo ngrembug solusi sing paling apik.

SOLUSI INDUSTRI

Kanggo pirang-pirang industri, BEC Laser nduweni solusi lan spesialis sing disesuaikan karo pengetahuan sing tepat babagan syarat lan aplikasi tartamtu.

JEWELRY INDUSTRY

INDUSTRI JEWELRY

LEARN MORE>

 MEDICAL INDUSTR

INDUSTRI PERUBATAN

LEARN MORE>

PACKAGING INDUSTRY

INDUSTRI PAKET

LEARN MORE>

PIPE INDUSTRY

INDUSTRI PIPE

LEARN MORE>

AUTOMOTIVE INDUSTRY

INDUSTRI OTOMOTIF

LEARN MORE>

MOLD INDUSTRY

INDUSTRI CAMPURAN

LEARN MORE>

PAWARTA TERBARU