1.Products

Mesin Marking Laser Flying Online - Laser Serat

Mesin Marking Laser Flying Online - Laser Serat

Cocog kanggo kabel, pipa PE, lan baris produksi kode tanggal utawa kode bar otomatis. Fungsi kasebut ora ana konsumsi, ora ana polusi, ora ana swara, ngirit energi lan perlindungan lingkungan.


Detail Produk

Pambuka Produk

Inti mesin serat laser kanthi kecepatan tinggi yaiku kecepatan menehi tandha luwih dhuwur tinimbang mesin panandha laser umume. Ukuran cilik, ditrapake ing lini produksi. Lan umume digunakake kanggo panggunaan industri profesional kanggo menehi tandha supaya akeh.

Miturut macem-macem kebutuhan serat sing cocog karo pelanggan, CO2, UV lan model liyane lan bench kerja garis perakitan otomatis kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sistem standar penerbangan, kanggo nggayuh operasi lini perakitan kanggo nambah efisiensi produksi.

Yen dibandhingake karo cetakan tinta tradisional, duwe kaluwihan efisiensi tinggi, trep tanpa pasokan, ora beracun, ora ana polusi lsp. 

Fitur

1. Piranti lunak tandha online profesional.

2. 360 derajat puteran laser path & kepala scanner.

3. Gandheng karo lini produksi massal, kanggo nggayuh efisiensi kerja sing dhuwur.

4. Macem-macem aplikasi. Mesin serat laser menehi tandha ing kabeh jinis bahan logam lan sawetara jinis bahan non-logam.

5. Umur inti laser luwih saka 100.000 jam, umur dawa.

6. Efisiensi tinggi kanggo konversi fotoelektrik, operasi sederhana, Struktur kompak, ndhukung lingkungan kerja sing keras, ora bisa habis.

7. Piranti lunak tandha khusus, bisa teks, grafis, tanggal, wektu, nomer seri, kode bar, nomer lompat otomatis lan informasi liyane.

8. Nganggo antarmuka Windows. Kompatibel karo CORELDRAW, AUTOCAD lan file output piranti lunak liyane. Dhukungan file PLT, AI, DXF, BMP, panggunaan langsung SHX, perpustakaan font TTF.

Lamaran

Bisa uga macem-macem bahan logam, non-logam kanggo diproses. Mesin printer laser online sing nggabungake teknologi laser karo lini produksi, bisa menehi tandha barang sing cepet banget, utamane kanggo pipa, kabel lan produk liyane ing conveyor sajrone 24 jam kerja terus-terusan.

Cocog kanggo menehi tandha pena, logam, hadiah kerajinan, tandha pariwara, tandha model, kemasan panganan, komponen elektronik, alat bedah, PVC, ABS, kabel HDPE, lsp.

Parameter

Model F200F F300F
Daya Laser 20W 30W
Dawane Laser 1064nm
Jembar baris minimal 0,02mm
Energi Pulsa Tunggal 0,5 mj 0,8mj
Kualitas balok <1.3 ~ 2.0M2
Frekuensi mbaleni 1 ~ 80KHz
Diameter Titik 6 ~ 8mm
Range Marking Standar: 100mm × 100mm / 150mm × 150mm / 175mm × 175mm
Rentang Pangaturan Daya 10-100%
Kacepetan Scanning ≤7000mm / s
Cara Cooling Pendinginan udara
Lingkungan Operasi 10 ℃ ~ 35 ℃ (Ora kondensasi)
Panjaluk Listrik 220V (110V) / 50HZ (60HZ)
Ukuran & Bobot Kemasan Udakara 105 * 67 * 64cm, 92Kg

Conto

Struktur

Rincian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita