1.Products

Mesin Tandha Laser Serat - Model Mini Cerdas

Mesin Tandha Laser Serat - Model Mini Cerdas

Ditampilake kanthi desain terintegrasi, sistem tandha laser mini iki nduweni ukuran kompak, bobot entheng, gampang dipasang lan dijupuk. Mesin kabeh gampang dioperasikake, lan siji tombol kanggo ngontrol daya lan mateni.


Detail Produk

Pambuka Produk

Tandha laser minangka jinis anyar saka mesin tandha laser serat anyar sing diluncurake dening BEC LASER. Sistem mesin tandha laser serat cilik iki nduweni ciri desain terintegrasi, ukuran cilik, bobot entheng, lan instalasi lan pembongkaran sing trep. Werna awak umume putih. Iki dilengkapi kolom sing bisa nyetel sirah laser kanthi manual munggah lan mudhun. Saklar daya dikendhaleni dening siji tombol, sing ndadekake kabeh mesin luwih gampang dioperasikake. Lensa fokus cahya dhuwur sing diimpor duwe pangaturan fokus sing luwih tliti lan trep. Panjang fokus laser bisa diatur munggah lan mudhun miturut macem-macem bahan tandha. Kanggo keamanan, awak uga duwe tombol darurat. Yen ana masalah, sampeyan bisa menet tombol iki kanggo mungkasi mesin kasebut.

Sajrone operasi, laser mung kudu nembus galvanometer laser kanggo menehi tandha kanthi otomatis ing kisaran tandha. Amarga menehi tandha laser ora bisa habis, bisa ngirit biaya bahan bakar, lan disambut dening masarakat amarga polusi kasebut ora bisa nyebabake lingkungan.

Fitur

1. Struktur terintegrasi, ukuran cilik lan kompak.

2. Efisiensi konversi elektro-optik sing dhuwur, ora ana pangopènan.

3. Mesin sakabehane nganggo bahan ringan 16KG, gampang digawa lan ngirit ruangan.

4. Desain paling populer, kinerja stabil.

5. Lampu fokus abang kaping pindho mbantu luwih gampang fokus.

6. Desain sing apik kanggo manungsa nggawe tandha laser luwih trep.

Lamaran

Cocog kanggo kabeh logam kayata emas, perak, tembaga, paduan, aluminium, baja, stainless steel, lsp lan sawetara plastik teknik lan plastik keras. Digunakake ing komponen elektronik sirkuit terintegrasi, komunikasi seluler, instrumen presisi, arloji kacamata lan jam, cincin perhiasan, gelang, kalung, aksesoris, bagean otomatis, tombol plastik, alat pipa lsp.

Parameter

Model F200PS F300PS
Daya Laser 20W 30W
Dawane Laser 1064nm
Range Frekuensi 20-120KHz 1 ~ 600KHz
Diameter Beam 7 ± 1 7 ± 0,5
< 1.3 <1.5
Diameter Titik 7 ± 1 7 ± 0,5
Format sing Didhukung Kabeh file vektor lan file gambar (bmp, jpg, gif, tga, png, tif, ai, dxf, dst, plt, lsp)
Field Scan 100x100mm
Kacepetan Scan ≤7000mm / s
Range Pangaturan Daya 10-100%
Cara Cooling Pendinginan udara
Lingkungan Operasi 0 ℃ ~ 40 ℃ (Ora kondensasi)
Panjaluk Listrik 220V (110V) / 50HZ (60HZ)
Ukuran & Bobot Kemasan Udakara 24 × 17 × 15 ing; Bobot Kasar Udakara 22 kg

Conto

Struktur

Rincian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita