1.Products

Mesin Laser Laser Marking - Jinis Portable

Mesin Laser Laser Marking - Jinis Portable

Cara paling apik kanggo menehi tandha lan ngukir ing kayu, plastik lan kaca, nggunakake panas laser sithik kanggo pengaruhe permukaan material, bakal ditandhani kanthi apik tanpa kobong.


Detail Produk

Pambuka Produk

Mesin tandha laser CO2 portabel minangka sistem laser sing anyar. Seri RF dilengkapi sumber laser CQ2 frekuensi radiasi sing disegel kanthi logam, lan dilengkapi sistem galvanometer pemindaian kecepatan tinggi lan sistem fokus. Mesin kasebut uga nduweni stabilitas dhuwur lan sistem komputer industri anti-intervensi uga platform angkat sing tepat. Nganggo metode pendinginan udara, tanpa bahan habis. Bisa digunakake sajrone 24 jam kerja kanthi stabilitas dhuwur, presisi tinggi, lan kacepetan dhuwur.

Fitur

1. Sumbu z bermotor, nyetel munggah & mudhun kanthi otomatis.

2. Ngadopsi gagang poros manual.

3. Dhukungan menehi kode otomatis, tanggal, lan menehi tandha kode loro-dimensi lsp.

4. Operasi iki gampang, tanpa perawatan dawa, lan tingkat kegagalan mesin tandha serat optik kurang.

5. Umur layanan dawa, umur layanan laser 45000 jam, lan umur layanan kabeh mesin bisa suwene 4-5 taun.

6. Desain pamisah pesawat, ruang sing kompak lan luwih akeh - ngirit, gampang dipindhah, portebel.

7. Daya output laser sing stabil, tingkat konversi elektro - optik sing dhuwur, kajelasan sing dhuwur lan efek menehi tandha sing apik.

8. Dhukungan PLT, AI, BMP lan dokumen liyane, langsung nggunakake font SHX, TTF.

9. Piranti lunak tandha minangka kekuwatan, ing antarmuka WINDOWS, kompatibel karo CORELDRAW, AUTOCAD, lsp. Macem-macem file output piranti lunak.

10. Ngadopsi sistem galvanometer kacepetan dhuwur, presisi dhuwur lan kinerja stabil.

Lamaran

Mesin cocog kanggo meh kabeh bahan non-logam, kalebu kulit, karet, papan kayu, produk pring, kaca organik, ubin keramik, plastik, marmer, giok, kristal, kain, lsp. 

Digunakake ing seni & kerajinan tangan, produk kulit, kacamata, sandhangan, pring, produk kayu, panganan, minuman, elektronik, instrumen komunikasi, paket, dekorasi pariwara lan model arsitektur lan industri liyane.

Parameter

Model C200P C300P C550P
Daya Laser 20W 30W 55W
Dawane Laser 10,64μm
Jinis Laser Generator laser CO2 frekuensi radio
Jembar baris minimal 0,12mm
Range Frekuensi M2 <2
Akurasi Impermeability ± 0,005mm
Watak Minimal 0,5mm
Pangaturan Daya 10-100%
Kacepetan Tandha ≤8000mm / s
Range Marking Standar: 100mm × 100mm / 150mm × 150mm / 175mm × 175mm
Total Daya ≤500W
Cara Cooling Pendinginan udara
Panjaluk Listrik 220V (110V) / 50HZ (60HZ)
Ukuran & Bobot Kemasan Udakara 90 × 58 × 53cm, 76KG

Conto

Struktur

Rincian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita