4.News

Pentinge mesin laser kanggo industri medis

Kanggo pabrikan piranti medis, nandhani piranti medis bisa uga dadi tantangan gedhe. Tugas identifikasi dadi luwih nuntut, lan peraturan industri dadi saya ketat, kayata arahan UDI (Identifikasi Perangkat Unik) saka FDA (Administrasi Pangan lan Obat-obatan AS).

Produk medis ngawal kesehatan kita. Amarga produk medis khusus, produk medis nduweni standar kualitas sing ketat lan prihatin banget babagan kesehatan lan keamanan sajrone diproses. Mula, sarat tandha kanggo produk medis pancen akeh banget. Cara menehi tandha semprotan konvensional asring nglibatake panggunaan keracunan lan bahan kimia sing mbebayani lingkungan, dadi asring ora bisa digunakake kanggo menehi tandha.

Standar produksi produk medis ketat banget, kayata arahan UDI (Identifikasi Piranti Unik) saka FDA (Administrasi Pangan lan Obat-obatan AS) .. Komponen utama kudu ditandhani kanthi tandha permanen lan bisa dilacak. Liwat tandha iki, sampeyan bisa nemokake wektu produksi, lokasi, nomer batch produksi, pabrikan lan informasi produk liyane.

Kajaba iku, ing industri medis, keamanan lan kebersihan produk iku penting banget, lan teknologi tandha laser pulsa sing cendhak duwe kaluwihan saka proses adhem, konsumsi energi sing kurang, kerusakan cilik, akurasi dhuwur, posisi sing ketat ing ruang 3D, lancar menehi tandha permukaan lan ora gampang ngasilake bakteri. Kanthi lengkap memenuhi persyaratan industri medis kanggo menehi tandha produk medis.

 

Traceability minangka salah sawijining syarat penting ing sektor medis. Precision liyane. Tandha medis laser memenuhi syarat iki lan liyane. Iki minangka metode sing disenengi kanggo tandha identifikasi produk ing piranti medis kayata implan ortopedi, pasokan medis lan instrumen medis liyane amarga tandha tahan korosi lan tahan proses sterilisasi kayata, passivation, centrifuging, lan autoclave.

Nalika nerangake identifikasi lan tandha piranti medis, presisi penting banget. Sawetara piranti medis, implan, lan instrumen bedah terus dadi luwih cilik lan luwih efisien, sistem tandha laser bisa memenuhi standar kualitas sing dhuwur banget, uga pedoman identifikasi lan traceability sing ketat sing diwenehake pamrentah kanggo identifikasi produk. Sistem ukiran lan tandha laser serat bisa menehi tandha bagean lan kode batang ukir langsung, nomer akeh lan kode tanggal sing salaras karo standar pabrikan, kalebu peraturan pamrentah kanggo nambah Tandha Identifikasi Unik utawa tandha UDI.

Tandha Laser UDI:UDI utawa Identifikasi Piranti Unik mbutuhake sawetara jinis piranti medis lan kemasan kanggo ditandhani karo informasi kayata kode tanggal, nomer batch, tanggal kadaluwarsa lan nomer seri. Tandha laser nyedhiyakake tandha sisih langsung sing paling dipercaya sing kasedhiya, menehi rincian kontras sing dhuwur kanggo njamin kemampuan nglacak maksimum. BEC Laser nawakake macem-macem solusi menehi tandha laser kanggo tandha tanpa kontaminasi, tanpa distorsi, sing ora bisa dipateni.

 

Tandha laser minangka cara menehi tandha sing nggunakake laser kapadhetan energi tinggi kanggo madhangi bahan kerja kanthi lokal kanggo nguap bahan permukaan, saengga bisa menehi tandha permanen. Ing wektu sing padha diproses, ora perlu ngubungi permukaan artikel sing diproses, ora ana ekstrusi mekanik lan efek mekanik, ora ana kekuatan pemotong, pengaruh termal sing sithik, lan presisi asli produk medis dijamin.

Sanalika, duwe macem-macem aplikasi, lan bisa menehi tandha paling bahan logam lan non-logam, lan menehi tandha awet lan ora gampang dipakai, sing cocog banget karo sarat produktivitas produk medis.

Yen dibandhingake karo cara menehi tandha medis tradisional, teknologi menehi laser ora mung operasi sing luwih fleksibel, nanging uga bisa dipercaya kanthi luwih dhuwur lan luwih akeh papan kanggo nggawe.


Wektu kiriman: Apr-14-2021