4.News

Mesin tandha laser kanggo industri perhiasan.

Kanthi katrampilan pangembangan mesin laser kanthi cepet, panggunaan mesin laser ing macem-macem bidang lan pendhudhukan digunakake kanthi bertahap.
  Amarga pangolahan laser beda karo pamroses tradisional, pamroses laser nuduhake panggunaan efek termal sing kedadeyan nalika sinar laser diproyeksake menyang permukaan bahan kanggo ngrampungake proses pangolahan, kalebu las laser, ukiran laser lan pemotongan, modifikasi permukaan, menehi tandha laser, pengeboran laser lan mesin mikro lan liya-liyane. nate ngasilake efek penting ing proses lan manufaktur saiki, lan nyedhiyakake ketrampilan lan peralatan kanggo transformasi teknis industri tradisional lan modernisasi operasi manufaktur.

 Ing industri perhiasan saiki, kanggo nyukupi kabutuhane masarakat saiki, pamrosesan perhiasan saiki saya canggih lan endah. Pemrosesan perhiasan beda karo manufaktur tradisional, cacat cilik lan cilik bakal mengaruhi kualitas lan nilai produk kanthi langsung. Mula, kanggo entuk asil pamrosesan sing apik banget, dibutuhake peralatan sing luwih dipercaya kanggo nyukupi persyaratan pangolahan. Amarga laser bisa tekan urutan milimeter utawa mikrometer sawise konsentrasi, iki nduweni makna utama kanggo industri perhiasan saiki. Sampeyan bisa ngrampungake panjaluk sing apik saka pamrosesan perhiasan saiki, lan karakteristik pemrosesan laser kanthi lengkap nambah kualitas barang perhiasan.

 

Ing pamrosesan produk perhiasan saiki, mesin menehi tandha laser ora mung duwe ciri kecepatan pemrosesan cepet lan presisi tinggi, nanging uga ora mbutuhake orthotics lan pagawean sawise proses laser, sing ora mung bisa nambah kualitas produk perhiasan, nanging uga nyuda jumlah langkah-langkah pangolahan perhiasan lan ngindhari kerusakan sing ora perlu lan tingkat cacat.

  Sawise laser fokus, bisa mbentuk titik cilik, sing bisa diposisikan kanthi akurat, lan bisa memenuhi persyaratan pemrosesan massal kanggo produk perhiasan. Sajrone pamrosesan laser, laser ora perlu ngubungi tampilan artikel sing wis diproses, mula ora bakal nyebabake remet mekanik kanggo tampilan perhiasan kasebut, lan ora bakal mengaruhi efek pangolahan produk perhiasan kanthi sakabehe.

  Peralatan laser duwe biaya pangopènan sing kurang, umur dawa, lan kinerja sing unggul. Ringkesan, umume investasi peralatan laser luwih dhuwur tinimbang peralatan tradisional. Peralatan laser dikendhaleni dening piranti lunak komputer. Ora mung gampang dioperasikake, nanging uga fleksibel lan maneka warna. Bisa nyiyapake pamrosesan barang miturut syarat proses praktis. Kontrol komputer sing akurat ora mung njamin keandalan produk perhiasan, nanging uga nyuda kesalahan faktor manungsa sing gegandhengan lan njamin kualitas produk perhiasan.


Wektu kiriman: Apr-14-2021