4.News

Keuntungan Mesin Las Laser ing Industri Perhiasan

Mesin las perhiasan minangka peralatan profesional kanggo ngelas perhiasan. Las las minangka proses sing nggunakake energi laser sing sumringah kanggo nggayuh welding sing efektif. Prinsip sing digunakake yaiku nyenengake media aktif laser kanthi cara tartamtu (kayata gas campuran CO2 lan gas liyane, kristal garnet aluminium YAG yttrium, lsp). Osilasi timbal balik ing rongga mbentuk balok radiasi sing stimulasi. Nalika balok kena kontak karo bahan kerjane, energine bisa diserep dening benda kerja, lan welding bisa ditindakake nalika suhu tekan titik leleh saka bahan kasebut.

Ora nganggo perhiasan, ora ana wanita. Perhiasan minangka goleki kualitas kanggo saben wanita. Minangka panjaluk sing akeh kanggo perhiasan ing saindenging jagad, nggawe lan ndandani teknologi Perhiasan dadi kebutuhan sing penting.

  Teknologi pamrosesan laser dikenalake ing industri perhiasan wiwit pangembangan laser ruby ​​pertama dening ilmuwan Amerika Mehman ing taun 1960, lan iki dadi saya populer lan dadi alat sing dibutuhake kanggo perusahaan perhiasan kanthi kecepatan tinggi, presisi tinggi lan kenyamanan.

  Mesin Las Perhiasan Laser: Mesin Las Laser Perhiasan minangka peralatan laser sing dirancang khusus kanggo solder laser perhiasan. Iki digunakake kanggo welding spot perhiasan, ngisi bolongan, ndandani lapisan, sambungan bagean lan liya-liyane. Keuntungan sing luar biasa tinimbang metode solder tradisional, kayata sendi solder sing luwih cilik lan luwih alus, ambane solder sing luwih jero, lan operasi sing luwih cepet lan gampang.

 

Fitur mesin las laser perhiasan:

1. Energi, jembar pulsa, frekuensi, ukuran titik, lsp. Bisa diatur kanthi akeh kanggo entuk macem-macem efek las. Parameter kasebut bisa diatur kanthi tuas kontrol ing loop tertutup, sing gampang lan efisien.

2. Desain optik unik, output laser stabil, umur lampu xenon luwih saka 5 yuta kaping.

3. Titik las cilik, area kena pengaruh panas cilik, deformasi produk sithik, nanging kekuatan las sing dhuwur, ora ana pori-pori.

4. Antarmuka sing ramah karo manungsa, kinerja sing bisa dipercaya lan umur panjang.

5. Kapasitas kerja terus-terusan 24 jam, kinerja stabil, bebas perawatan sajrone 10.000 jam.

  

Keuntungan mesin las laser ing industri perhiasan:

1. Posisi sing tepat nalika nyetel permata, permata ing sakiwa tengene ora bakal rusak sajrone proses las. Gabungan solder apik lan apik, tanpa perawatan post-las sing berlebihan.

2. Parameter las laser bisa disetel kanthi sawetara sing luwih gedhe, ukuran titik las bisa diatur sakarepe kanggo entuk macem-macem efek las.

3. Kacepetan proses cepet; deformasi termal lan zona sing kena panas iku sithik.

4. Titik las las laser cilik banget, warna sing padha karo papan sing ora ana las. Yen dibandhingake karo las biasa karo bunder ireng, efek las laser luwih apik.

5. Ramah lingkungan. Ing proses las laser, ora perlu nggunakake solder lan solvent, lan ngresiki bahan kerja kanthi pelarut kimia. Mula, ora ana masalah pembuangan sampah kanggo las laser.    

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi tim teknis BEC Laser lan kita bakal nulungi lan menehi layanan kanthi cepet.


Wektu kiriman: Apr-14-2021